miercuri, 26 iunie 2013

Protejati-va intimitatea

O oglinda cu vedere din ambele parti (si din spate – 2way).

Cum puteti determina atunci când vă aflați într-o încăpere, toaletă, motel, etc. si are o oglindă cu vedere din ambele parti ?
Foarte interesant! Sa aflati în aproximativ 30 de secunde ce fel de oglindă este.
Știi cum sa determini dacă o oglindă este cu doua vederi (2-way) sau nu
?Un sfat de la o polițistă care călătorește peste tot în Statele Unite și oferă seminarii și tehnici de afaceri din domeniul acesta.
Când vom vizita toalete, băi, camere de hotel, vestiare, etc, ți dintre voi știu sigur aparenta si obișnuita oglindă agățata pe perete este o oglindă reală, sau, de fapt, oglindă (cu doua sensuri, ei te pot vedea, dar nu ii poti vedea
)?Au fost multe cazuri de persoane cazate in astfel de camere, cu oglinzi (2way) instalate si oferite persoanelor de sex femenin. Este foarte dificil să determini daca are o astfel de oglinda doar uitandu-se la ea.
Deci, cum putem determina cu certitudine ce tip de oglinda este daca ne uitam la ea?

Puteti efectua acest test simplu: Plasați vârful unghiei pe suprafața refrectorizanta și, în cazul în care există un decalaj între unghie și imaginea unghiei din oglinda, atunci este oglinda autentica. In cazul în care unghia atinge direct imaginea reflectata, atunci feriti-va ! Este o oglindă cu doua sensuri (2-Way), cineva te poate vedea din spatele oglinzii ! "Daca nu există spațiu, părăsiti locul". Deci luati aminte, de fiecare dată când vedeti o oglindă, procedati la "testul unghia." Nu va costa nimic.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu