vineri, 30 august 2013

Grădina fericirii (Happiness Garden): Acum este aur la Roșia Montană dar mâine poate fi ...

Am vazut fel de fel de organizatii si fundatii din Romania care lupta pentru salvarea nustor caror specii de balene, delfini, pinguini, paduri tropicale, bariere de corali, etc. Cred ca este momentul sa ne trem si sa spunem clar ca dorim sa traim, in primul rand intro tara curata, cu paduri care produc oxigen nu profit pentru fel de fel de ticalosi, cu ape limpezi si cristaline, nepatate de lacomia unor nenorociti care cu votul nostru ne duc la extinctie. E momentul sa na gandim la viitorul nostru si mai ales al copiilor nostrii carora - daca tot s-a furat in nesimtire o economie intreaga - sa le lasam macar o tara curata si nepoluata. Va rog sa cititi materialul si in limita posibilitatilor si cu mijloacele pe care le avem la dispozitie sa dam curs invitatiei. E timpul faptelor pentru ca vorbele noastre nu mai sunt ascultate de nimeni.
Grădina fericirii (Happiness Garden): Acum este aur la Roșia Montană dar mâine poate fi ...: Acum este aur la Roșia Montană  dar mâine poate fi sub casa ta! E oficial! Guvernul trimite România la execuție prin cianurare. S-a...

2 comentarii:

  1. Excelent ați subliniat: „E timpul faptelor pentru ca vorbele noastre nu mai sunt ascultate de nimeni.”

    Sper să înțeleagă cât mai mulți asta pentru că încă se pot îndrepta lucrurile într-un mod pașnic. Dacă nu reacționăm acum situația va deveni critică.

    Numai bine și multă sănătate vă doresc!
    Cu respect, Cristi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred in solutionarea violenta a conflictelor. Desi sunt de formatie militar, consider ca pot exista cai pasnice de rezolvare a tuturor problemelor,important este sa ne folosim cum trebuie drepturile pe care le-am castigat( votul si actiunile in instanta sau in Parlamentul european). O zi buna va doresc.

      Ștergere