joi, 31 octombrie 2013

Becky Bee – Cărticica meșterului cobar

O noua carte foarte interesanta de care ne putem bucura gratie grupului de Traduceri Ecologice Independente fapt pentru care tin sa le multumesc si sa-i salut cu simpatie si respect.
Această carte este gândită astfel încât să vă puteți alătura cu ușurință altor pionieri ai acestei aventuri atât de împlinitoare. Ea este scrisă pentru oameni, indiferent dacă au sau nu experienţă în construcţii. Sper că aceasta este o carte pe care veţi dori să o păstraţi şi să o daţi mai departe tinerilor pentru a­-i inspira ca, în viitor, să ridice cămine naturale. 
Construirea cu cob este o acţiune politică puternică, reducând foarte mult nevoia de sistemele ipotecare, de industria construcţiilor şi a lemnului şi de companiile petrochimice. Meșterii cobari irosesc mai puţin din viaţa lor ca să muncească și să plătească toate cele de mai sus, şi dobândesc mai mult timp pentru a trăi. Construirea caselor cu materiale naturale adunate cu blândețe de pe pământ crește probabilitatea de a supraviețui a vieții înseși.
! Acest volum a fost realizat folosind programe pentru DTP și editare imagini create în regim de colaborare voluntară și distribuite gratuit (freeware & open-source).
Din acest motiv, este posibil ca unele programe de citire (de exemplu, Adobe Reader) să întâmpine dificultăți în navigarea în document. În acest caz, recomandăm testarea unor programe similare alternative (de exemplu, Evince, care se poate descărca gratuit de aici)
Puteti descarca gratuit cartea de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu